image

Korvtillverkning

Vi tillverkar färskkorv helt utan onödiga tillsatser som lämpar sig till såväl stekning som grillning. Nitritsalt går bort och i stället används havssalt.
Vi erbjuder just nu:
Chorizo
Kabanoss
Örtiga korvar

(kryddningen varierar beroende på köttslag).
Vi är flexibla och öppna för förslag gällande smaksättning.

Pris: 89 kr/kg kött som lämnas in. Minsta mängd för inlämning 15 kg. Eventuellt grisfett som behöver tillsättas i korvtillverkningen tillsätts för 40 kr/kg och tillkommer.

Korvköttet kan lämnas fryst, gärna 5 kg/påse men inget krav. Köttet ska vara nedskuret och benfritt. Färdiga korvar levereras i plastpåse och back. Vacuumförpackning kan ordnas, då tillkommer 5 kr/förpackning.

Vi hanterar gris-, nöt, lamm, hjort, och vildsvinskött. Observera att vid inlämning av just gris-, nöt och lammkött gäller särskilda regler. Köttet måste vara slaktat/styckat vid en godkänd s.k 853-anläggning, annars kan vi inte ta emot det. Vid inlämning av vildsvinskött krävs det att köttet är trikin testat.

Välkommen med din förfrågan!