Söndagen den 2/10 Tillfälle 1: kl. 11:00-15:00
Söndagen den 9/10 Tillfälle 2: kl. 11:00-15:00
Söndagen den 6/11 Tillfälle 3: kl. 11:00-15:00
Dags att knyta korv!
En korvkurs för nybörjare som aldrig har stoppat korv, eller för dig som har laborerat lite hemma i köket men vill lära sig mer om grunderna för att lyckas med smak och konsistens.
Äntligen ska jag få dela med mig av mina kunskaper i korvtillverkning!
Vad ingår i kursen?
- Vi börjar med lite korvsnack för att lära känna varandra, provsmakar några produkter och går in på lite teori innan vi närmar oss köket
- Vi pratar råvaror, kryddor och recept, också olika tillagningssätt.
- Vi maler kött från utvalda gårdar (köttråvara varierar beroende på tillgång hos leverantörerna), kryddar, blandar och stoppar i fjälster.
- Färskkorven som vi gör delas upp mellan er deltagare, så ni får bjuda familj och vänner (eller behålla själv 😉 )….
- Kursen håller på i ungefär 3–3,5 timmar.
Pris: 1495 kr/person
Vid varje kurstillfälle finns 6 platser.
(För att kursen ska bli av behöver alla kurstillfällets platser vara bokade).
Vill du boka in en korvkurs med jaktlaget, vid möhippa/svensexa (innan festen 😉 ), med kompisarna eller arbetskamraterna släng iväg ett mail!
Vi kan då anpassa kursen efter era önskemål!
Hoppas vi ses, vem vill inte briljera med att kunna knyta korv liksom?! 😉